Chladná krev

Týden uplynul jako voda a je tu další recenze! Tentokrát na jednu z mých oblíbených autorek, Lisu Jackson. Minulý týden jsem v knihkupectví objevila tuto knížku se slevou. No nekupte ji. 😃 Hned během cesty domů jsem se do ní půstila.




Autor: Lisa Jackson
Název: Chladná krev
Rok vydání: 2017
Počet stran: 520
Vydavatel: Domino
Originální název: Cold Blooded
Překlad: Jakub Volný
Hodnocení: 4/5
 
Olivia se stane svědkem odporné a děsivé vraždy. Když ji jde nahlásit na policii, detekiv Benz je vůči ní skeptický. Vraždu viděla díky svému daru, vidění. Všichni si myslí, že si vymýšlí a mají ji za blázna. To se však začíná měnit po tom, co zavražděnou opravdu někdo najde. Kdo může udělat něco tak hrozného? Benz se snaží přijít na to, jak to s Olíviiným darem skutečně je. Opravdu dokáže vnímat hrůzné činy, které se dějí daleko od ní? Toto vidění nebylo ani první ani poslední.  Nachází spojení k dalším obětem a začíná už Olivii věřit. Co ji ale spojuje s tímto sériovým vrahem? Mohl by to být někdo z její blízkosti? Začíná se o ni bát.  Když nečekaně zmizí jeho vlastní dcera, začíná být strachy bez sebe. Co je to za vraždící monstrum? Následně se dozvídá o únosu Olivie a začíná pro něj boj s časem. 

Lisa Jackson je moje oblíbená autorka. Její knížky mají spád, jsou napínavé a překvapivé. Je to taková moje sázka na jistotu. Jedinné mínus je, že jsou její příběhy dost podobné. Jsou vystavené podobných dějích, všechny obsahují milostnou zápletku... Ale když její knížky člověk nečte jednu po druhé, není to až tak znatelné. U konce je vždy nemožné odložit knížku, protože čekáte jak to dopadne. Děj se točí kolem vás a když se dostanete na konec, jste ještě paf z toho, jak to dopadlo. 😃

Komentáře

  1. Chtělo by to malinko delší recenzi, nicméně i tak mě kniha zaujala, děkuji za tip!:)
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky